ZVEZDA U AGONIJI, A BAHAR PRIČA DA SU KONTROLISALI UTAKMICU?! Izjava trenera srpskog prvaka koja je mnoge ostavila u čudu
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA U AGONIJI, A BAHAR PRIČA DA SU KONTROLISALI UTAKMICU?! Izjava trenera srpskog prvaka koja je mnoge ostavila u čudu

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1, u odloženoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Golova na stadionu "Rajko Mitić" nije bilo sve do 84. minuta kada je Aleksandar Katai doveo Zvezdu u vođstvo. Bila je gužva u šesnaestercu, Jovan Mijatović je pogodio stativu, a lopta je pala pravo na glavu Kataija koji je savladao Nikolu Simića.

Ipak, TSC je uspeo da stigne do izjednačenja i boda pogotkom Ifeta Đakovca u 91. minutu, posle asistencije Uroša Milovanovića.

TSC, FK TSC
foto: Starsport©

- Do samog kraja meča smo kontrolisali utakmicu. Iz jednog napada smo primili gol. Radili smo veoma naporno kako bismo trijumfovali na večerašnjoj utakmici. To je fudbal, ovo je težak trenutak za nas. Neophodno je da budemo efikasniji – istakao je Barak Bahar posle meča.

- Već u subotu nas očekuje naredna utakmica, moramo da pobedimo na tom meču. Izgubili smo dosta poena na ovom duelu, svesni smo toga. Moramo da se podignemo i nastavimo da radimo – zaključio je Barak Bahar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track