GOL KOJI JE ZVEZDU ZAVIO U CRNO, A DELIJE RAZBESNEO: Ifet Đakovac u nadoknadi vremena doneo bod TSC-u! VIDEO
Foto: @starsport

Derbi kola

GOL KOJI JE ZVEZDU ZAVIO U CRNO, A DELIJE RAZBESNEO: Ifet Đakovac u nadoknadi vremena doneo bod TSC-u! VIDEO

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde i TSC-a odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 1:1, u odloženoj utakmici osmog kola Super lige Srbije.

Zvezda je upisala prvi remi od početka šampionata i druga je na tabeli sa 28 bodova, odnosno ima šest bodova manje od prvoplasiranog Partizana. TSC, na drugoj strani, ima 23 boda i treći je na tabeli Super lige Srbije.

Fudbaleri Crvene zvezde će u narednom kolu domaćeg šampionata dočekati Radnik, dok će TSC gostovati Čukaričkom.

Golova na stadionu "Rajko Mitić" nije bilo sve do 84. minuta kada je Aleksandar Katai doveo Zvezdu u vođstvo. Bila je gužva u šesnaestercu, Jovan Mijatović je pogodio stativu, a lopta je pala pravo na glavu Kataija koji je savladao Nikolu Simića.

Ipak, TSC je uspeo da stigne do izjednačenja i boda pogotkom Ifeta Đakovca u 91. minutu, posle asistencije Uroša Milovanovića.

Ovaj gol je veoma razbesneo navijače Crvene zvezde koji su i do sada bili nezadovoljni igrama svoje ekipe. Po završetku meča Delije su "oterale" igrače u svlačionicu.

Nema dileme da će u narednim danima na stadionu "Rajko Mitić" biti veoma burno, a nije nemoguće i da Bahar završi svoju misiju.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track