NIJE SVE TAKO CRNO! Zvezda PROSIPA BODOVE, a juri SVETSKI REKORD! Barak Bahar ima priliku da ISPIŠE ISTORIJU na Marakani!
Foto: Starsport

zanimljivo

NIJE SVE TAKO CRNO! Zvezda PROSIPA BODOVE, a juri SVETSKI REKORD! Barak Bahar ima priliku da ISPIŠE ISTORIJU na Marakani!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde prosuli su dosta bodova ove sezone, a poslednji kiks u nizu desio se protiv TSC-a na Marakani kada je tim Žarka Lazetića izjednačio na 1:1 u finišu i uspeo da izbegne poraz.

Uprava crveno-belih pružila je punu podršku Baraku Baharu, a on će imati priliku da čelnicima i navijačima Zvezde vrati već u subotu kada može da ispiše istoriju na Marakani. O čemu se zapravo radi?

Barak Bahar
foto: Starsport©

Crvena zvezda je neporažena na 120 ligaških utakmica na domaćem terenu i u subotu od 18 časova dočekaće Radnik iz Surdulice, te će biti u prilici da dođe do brojke od 121 i izjednači svetski rekord koji drži Real iz Madrida.

Od drugog februara 1957. godine do 21. februara 1965. "kraljevski" klub vezao je 121 ligašku utakmicu bez poraza na "Santijago Bernabeu" i to je za sada istorijski poduhvat. Zvezda je poslednji put meč u šampionatu Srbije na Marakani izgubila 18. aprila 2017. godine u večitom derbiju protiv Partizana (3:1). Zatim je usledio nestvaran niz koji traje i dalje i u kom je Zvezda ostvarila 108 pobeda i 12 remija, uz gol-razliku 330:52.

Sada će Barak Bahar imati priliku da izjednači svetski rekord, a u nastavku sezone možda i obori.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:13

Delije posle Javora skandirale igračima: Najskuplji, a loše igrate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track