FUDBALER UBIJEN U SAČEKUŠI, IZREŠETAN SA 10 METAKA: Jeziv zločin na ulicama Sao Paula! Dani tuge u Brazilu!
Foto: Printskrin/Instagram

užas

FUDBALER UBIJEN U SAČEKUŠI, IZREŠETAN SA 10 METAKA: Jeziv zločin na ulicama Sao Paula! Dani tuge u Brazilu!

Fudbal -

Mladi fudbaler iz Brazila Felipe Diogo (21) ubijen je u klasičnoj sačekuši.

Felipe Diogo
foto: Printskrin/Instagram

Brazil je potresen vešću iz predgrađa Sao Paula Ribeirao Preto, u kojem je rođen, a onda i ubijen nesrećni Felipe Diogo. Nepoznati počinioci izrešetali su fudbalera na ulici, a u njegovom telu bilo je deset metaka.

Felipe Diogo je odvezen u bolnicu, ali su lekari mogli samo da konstatuju nejgovu smrt. Motivi ovog jezivog zločina nisu poznati, a mediji iz Brazila pišu da su atentat izvršili "tajanstveni naoružani napadači". Oni su tačno znali putanju nesrećnog Dioga i sačekali su ga na ulici koja vodi do njegove kuće.

Klub Sao Bernardo, koji se takmiči u Seriji C i za kojeg je igrao Felipe Diogo, dirljivom porukom oprostio se od mladog fudbalera.

- Fudbalski klub Sao Bernardo sa velikim žaljenjem primio je vest o smrti našeg sportiste Felipea Dioga Bernardesa Fereire. Neka Bog uteši srca njegove porodice u ovom trenutku duboke tuge - piše na instagram stranici brazilskog kluba.

Forenzičari su izašli na mesto zločina, a telo je poslato na Pravno-medicinski institut (IML) u Ribeirao Pretu. Motiv ubistva još nije poznat. Policija istražuje slučaj.

Felipe Diogo igrao je na poziciji napadača i bio je veoma perspektivan. Imao je zanimljiv nadimak - Favela. U mlađim kategorijama igrao je za Kruzeiro, Botafogo i Avai.

Kurir sport

00:20

Brazil se provukao protiv Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track