ISPITUJE SE DA LI JE BILO NASILJA U SVLAČIONICI ZVEZDE! Delije navodno DRŽALE BUKVICU Baharu i igračima, slučaj PREDAT POLICIJI!
Foto: Starsport

tužilaštvo dalo nalog

ISPITUJE SE DA LI JE BILO NASILJA U SVLAČIONICI ZVEZDE! Delije navodno DRŽALE BUKVICU Baharu i igračima, slučaj PREDAT POLICIJI!

Fudbal -

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji da ispita navode novinskog članka pod nazivom “Delije držale bukvicu Baharu i igračima”, te da utvrdi da li su i koja lica-navijači, bila nasilna prema treneru fudbalskog kluba Crvena zvezda Baraku Baharu i dvojici igrača u svlačionici, nakon utakmice između tog kluba i TCS odigrane 1. novembra na stadionu "Rajko Mitić".

Kako saznajemo, policija će pored ostalog, tražiti od igrača i trenera da se izjasne koliko dugo su bili zadržani od strane navijača, da li su tom prilikom prema njima vršili bilo koji oblik nasilja, fizički ih maltretirali, pretili i vikali na njih.

Barak Bahar
foto: Starsport©

Na razgovor u policiju biće pozvano i ovlašćeno lice za bezbednost FК Crvena zvezda da se izjasni da li su navijači dobili dozvolu i od koga da uđu u svlačionice da bi se neposredno obratili igračima i treneru, te da li su ovlašćena lica iz kluba obavestila nadležne organe o pomenutom indicentu, a ukoliko nisu, potrebno je da se izjasne iz kog razloga to nisu učinili. Biće zatražen i zvaničan izveštaj o ovom događaju, ukoliko je isti sačinio FК Crvena zvezda i pribavljeni video snimci bezbednosnih kamera koje pokrivaju službene prostorije stadiona "Rajko Mitić".

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:13

Delije posle Javora skandirale igračima: Najskuplji, a loše igrate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track