"NE SMEM DA IM KAŽEM DA POPIJU PO DVA PIVA I IDU KUĆI" Trećeligaš izbacio Bajern iz Kupa, a trener posle SENZACIJE nasmejao svet!
Foto: Markus Fischer / imago sportfotodienst / Profimedia

HIT IZJAVA

"NE SMEM DA IM KAŽEM DA POPIJU PO DVA PIVA I IDU KUĆI" Trećeligaš izbacio Bajern iz Kupa, a trener posle SENZACIJE nasmejao svet!

Fudbal -

Fudbaleri trećeligaša Sarbrikena priredili su neviđenu senzaciju Nemačkoj. Oni su na svom terenu pobedili ekipu Bajern Minhena rezultatom 2:1 (1:1) u meču šesnaestine finala Kupa Nemačke.

Golove za domaći tim postigli su Patrik Sonthajmer u 45. i Marsel Gaus u šestom minutu nadoknade vremena. Jedini strelac za Bajern bio je Tomas Miler u 16. minutu.

Potpuno očekivano, nakon meča u redovima ovog simpatičnog trećeligaša vladala je opšta euforija.

Po završetku meča oduševljeni navijači utrčali su na teren kako bi sa svojim fudbalerima proslavili najveću pobedu u istoriji kluba.

Euforija nije zaobišla ni trenera Sarbrikena Ridigera Zielha koji je nakon meča "naredio" se opuste i proslave ovaj nestvaran uspeh.

"Nakon ovoga momci zaslužuju slavlje. Ako nećete slaviti posle ovoga, onda nikada nećete. Svi bi me prozvali ludim kada bih im sad rekao da popiju po dva piva i onda idu kući. Sjajno iskustvo je pobediti Bajern, rekao je oduševljeni Zielh".

Fudbaler namačkog trećeligaša Kalogero Ricuto priznao je da se nikada u životu nije tako dobro osećao.

"Koliko timova uspe da pobedi Bajern? Ovo je najbolje veče u mom životu. Ne mogu da verujem šta smo postigli, noćas definitivno neće biti spavanja", rekao je defanzivac nakon meča.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track