"HELENA I JA SMO SE VOZILI I OCENJIVALI KUĆE..." Zlatan prolazio kroz ELITNO NASELJE u Malmeu i ugledao kuću iz snova! HIT PRIČA!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

NEVEROVATNO

"HELENA I JA SMO SE VOZILI I OCENJIVALI KUĆE..." Zlatan prolazio kroz ELITNO NASELJE u Malmeu i ugledao kuću iz snova! HIT PRIČA!

Fudbal -

Legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović otkrio je pre nekog vremena kako je kupio svoju kuću iz snova u Malmeu.

Ibrahimović je objasnio kako je naterao vlasnike da kuću koja mu se svidela prodaju baš njemu.

Zlatan je na početku svoje karijere prolazio kroz elitno naslje u kojem su živeli najbogatiji stanovnici Malmea. On je svakog dana prolazio pored kuće iz snova u kojoj je želeo da živi.

"Helena i ja smo se vozili Malmeom i ocenjivali kuće. Napravili smo listu od 10 kuća i na kraju je pobedu odnela ona koju sam želeo. Ne samo zbog toga što je to bila kuća mojih snova, nego zato što je i bila prelepa. Bila je najlepša u gradu, ali vlasnici nisu želeli da je prodaju", rekao je Ibrahimović.

Zlatan Ibrahimović
foto: Shutterstock, Ilustracija

Međutim, to ga nije sprečilo da pokuša da kupi kuću. On je jednog dana sa suprugom Helnom otišao u posetu vlasnicima kuće.

"Bio sam pristojan, ali sam u jednom trenutku rekao. Ovde smo zato što vi živite u našoj kući. Onda sam počeo da se smejem. Bila je to šala, a onda sam nastavio: Ovo možete da shvatite kao šalu, ali ja sam ozbiljan. Želim da kupim ovu kuću. Uradiću sve da i vi budete srećni, ali ovo će biti moja kuća. Video sam da nije hteo da je proda ni po koju cenu. Poslao sam advokata i rekao mu da za kuću da što je moguće manje novca. Nisam bio budala da je kupim po svaku cenu", napisao je Ibrahimović u svojoj knjizi i nastavio:

Zlatan Ibrahimović
foto: Screenshot

"Ja sam taktičar, oprezan sam. Nisam želeo da bacam svoj novac. Onda mi je advokat javio da je cena kuće 3,5 miliona dolara. Uspeo sam, nije bilo jeftino. To je bio početak, poludeli smo totalno i počeli sa renoviranjem kuće".

Ibrahimović je preuredio ovu kuću, živeo neko vreme u njoj, a onda je prodao.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track