BAHAROV POMOĆNIK ODGOVORIO NAVIJAČIMA ZVEZDE: Nije mogao da prećuti prozivke na račun trenera
Foto: Starsport©

Oglasio se

BAHAROV POMOĆNIK ODGOVORIO NAVIJAČIMA ZVEZDE: Nije mogao da prećuti prozivke na račun trenera

Fudbal -

Remi Crvene zvezde protiv TSC-a u zaostaloj utakmici 8. kola prvenstva Srbije ustalasao je strasti na stadionu "Rajko Mitić".

Navijači su posle meča sa tribine fudbalerima i treneru Baraku Baharu jasno stavili do znanja šta misle o igrama ekipe, a isto to ponovili nešto kasnije u svlačionici.

Navijači sa severne tribine su dali žuti karton treneru Baharu, ali mnogo žešće stavove imaju oni na internetu. Prozivke na račun izraelskog stručnjaka su učestale, pa se Baharov pomoćnik analitičar Adam David oglasio na Tviteru.

Po njegovim rečima, stručni štab daje svoj maksimum i tako će biti i u narednom periodu, što je izazvalo nove reakcije navijača!

"Osećam vaš bol. Kunem se da svi iz stručnog štaba, igrači, uprava i ja radimo sve što možemo kako bi napravili najbolje za ovaj neverovatan klub koji svi volimo. Tako ćemo nastaviti i dalje. Zvezda ima veliku budućnost", napisao je Adam David na svom Tviter nalogu.

Očigledno da nije uspeo da uveri sve navijače Crvene zvezde, a naredni period će pokazati kakva je budućnost saradnje kluba i Izraelaca.

Kurir sport

Bonus video:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track