PUKLA BRUKA! Bivši fudbaler Liverpula POSLE TUČE SA TRENEROM napustio klub: Izgubio živce i ZGRABIO GA ZA GUŠU, zavšili na podu!
Foto: Reuters

SKANDAL U FRANCUSKOJ

PUKLA BRUKA! Bivši fudbaler Liverpula POSLE TUČE SA TRENEROM napustio klub: Izgubio živce i ZGRABIO GA ZA GUŠU, zavšili na podu!

Fudbal -

Bivši reprezentativac Francuske Mamadu Sako raskinuo je saradnju sa Monpeljemo posle žestokog sukoba sa trenerom Mišelom Der Zakarianom.

Incident se dogodio prošle nedelje na jednom treningu francuskog prvoligaša.

Navodno, Der Zakarian nije dosudio prekršaj nad Sakom, zbog čega je fudbaler ljutito napustio teren i otišao u svlačionicu.

Nakon treninga došlo je do verbalnog obračuna koji je prerastao u fizički. Der Zakarian je rekao iskusnom fudbaleru da ne može on da odlučuje kada će i kako da trenira. Sako mu je odgovorio da se dobro ponaša uprkos tome što ima sramnu minutažu ove sezone. Trener ga je tada nazvao "plačljivcem", pa je fudbaleru pukao film i zgrabio ga je za vrat. Obojica su završila na podu svlačionice. Der Zakarinau je tokom sukoba pukla ogrlica, što ga je dodatno razbesnelo.

Trener nije želeo da komentariše incident. S druge strane, Sako je poručio kako nije odgovoran za incident i da je sukob razlog njegovog raskida ugovora sa Monpeljeom.

Bivši as Liverpula i Pari Sen Žermena stigao je u klub u januaru 2021. godine. Odigrao je 49 utakmica i upisao jedan gol i jednu asistenciju. Ove sezone je na devet mečeva samo šest minuta proveo na terenu.

Kurir sport

00:56

Fudbal kao trenutno najvažnija stvar i žena kao savetnik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track