PAŽNJA! FIORENTINA DOLAZI U LESKOVAC Važna informacija za navijače - Čuka pustila karte u prodaju, za 500 dinara gledajte SPEKTAKL
Foto: FK Čukarički

liga konferencije

PAŽNJA! FIORENTINA DOLAZI U LESKOVAC Važna informacija za navijače - Čuka pustila karte u prodaju, za 500 dinara gledajte SPEKTAKL

Fudbal -

U okviru četvrtog kola grupne faze Lige konferencije, Čukarički će na stadionu "Dubočica" u Leskovcu ugostiti Fiorentinu, a meč je na programu narednog četvrtka.

Klub sa Banovog brda danas je pustio karte u prodaju za predstojeći meč, a navijači u Leskovcu će za samo 500 dinara moći da podrže Brđane u novoj evropskoj avanturi.

Naime, cene ulaznica za sektore „jug“ i „sever“ iznose 500 dinara, za bočne delove „istoka“ i „zapada“ 1.000, a za centralne delove tribina „istok“ i „zapad“ 1.500 dinara.

- Fudbalski klub Čukarički pustio je u prodaju ulaznice za meč četvrtog kola F grupe Lige konferencije protiv Fiorentine, koja je na programu u četvrtak, 9. novembra od 18,45 časova na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu.

Onlajn prodaja je počela preko sajta www.ticketline.rs, po cenama od 500 dinara za južni i severnu tribinu, 1.000 dinara za bočna mesta na istoku i na zapadu, kao i 1.500 dinara za centralna mesta na istoku i na zapadu.

Ulaznice će biti moguće kupiti i direktno na blagajnama Tiketlajna i na stadionu Čukaričkog od ponedeljka, kao i u Leskovcu, na blagajni stadiona „Dubočica“, od ponedeljka od 10 časova. Sve dodatne informacije možete dobiti isključivo pozivom na broj telefona 011/20-30-570 - stoji u objavi kluba sa Banovog brda.

Kurir sport

Bonus video:

00:21

Trening Čukaričkog pred utakmicu sa Genkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track