OMLADINCI CRVENE ZVEZDE SUTRA IGRAJU KLJUČNU UTAKMICU U LIGI ŠAMPIONA: Pobeda otvara "proleće u Evropi", Milijaš veruje u decu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

samo hrabro

OMLADINCI CRVENE ZVEZDE SUTRA IGRAJU KLJUČNU UTAKMICU U LIGI ŠAMPIONA: Pobeda otvara "proleće u Evropi", Milijaš veruje u decu

Fudbal -

Omladinci Crvene zvezde do 18 godina u utorak, 7. novembra od 16.00 časova dočekuje nemački RB Lajpcig na stadionu “FK Voždovac” u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona.

Nenad Milijaš
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener crveno-belih Nenad Milijaš veruje u svoje momke. Omladinci Crvene zvezde pre dve nedelje vodili su u Nemačkoj protiv Lajpciga golom Veljka Vukojevića do pre deset minuta pred kraj. Potom su primili dva šokantna gola.

- Vezali smo dve pobede u domaćem prvenstvu, nakon poraza u Nemačkoj, što nam je bilo od suštinskog značaja na polju samopouzdanja. Momci su se psihološki izdigli i među sobom su kreirali snažnu grupu, gde jedni druge posmatraju kao prijatelje. To su faktori predodređeni za uspeh. Pred nama je izuzetno važan duel protiv odličnog protivnika. Analizirajući meč u Lajpicu imali smo mogućnost da upoznamo našeg rivala izbliza i uverimo se u prednosti i mane koje poseduje - rekao je trener Nenad Milijaš i nastavio:

Nemanja Maksimović
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Sve će nam to poslužiti u pripremi utakmice, kako bi odigrali još bolje. Igrači su spremni, motivisani i željni dokazivanja na velikoj sceni. Biće ovo prilka da ponovo ostvarimo pozitivan rezultat pred domaćom publikom i navijačima, koji će siguran sam pružiti podršku mladim igračima. Posmatrajući tabelu deluje da imamo imperativ pobede, ali naprotiv cilj nam je razvoj igrača. Rezultat će sam stići kao plod predanog rada, ogromnog zalaganja i fudbalskog kvaliteta.

Aleksej Vukičević
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kapiten omladinskog sastava crveno-belih Aleksej Vukičević veruje u timski i individualni kvalitet ekipe, te priželjkuje pozitivan rezultat na domaćem terenu.

- Videli smo u Nemačkoj da možemo da budemo ravnopravni sa Lajpcigom, pa čak i da ih nadigramo, iako to rezultat na kraju nije pokazao. Zaista nam je teško pao poraz, ali sada je prilika da dobrom partijom pokažemo da smo još uvek u igri i da imamo kvalitet za evropsko proleće. Imamo kvalitet, dobru ekipu, timsku hemiju, i siguran sam da ćemo ostvariti pozitivan rezultat. Odlično treniramo, uigravamo se, i kao što rekoh, zaista ih dobro poznajemo, što će se i videti na utakmici - poručio je mladi defanzivac.

Kurir sport

02:16

Jovan Mijatović posle poraza od Lajpciga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track