VEST DANA STIŽE IZ KOMŠILUKA! UEFA dobila BANALAN zahtev od FS Bugarske: Žele da igraju BEZ PUBLIKE na DOMAĆEM terenu?!
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

komedija

VEST DANA STIŽE IZ KOMŠILUKA! UEFA dobila BANALAN zahtev od FS Bugarske: Žele da igraju BEZ PUBLIKE na DOMAĆEM terenu?!

Fudbal -

Svega i svačega smo se nagledali i naslušali u svetu fudbala, ali su ljudi iz Fudbalskog saveza Bugarske uspeli da pomere granice.

Naime, Bugari su poslali banalan zahtev u UEFA i traže da naredni meč na domaćem terenu igraju bez prisustva publike.

Bugarski mediji pišu da će duel sa Mađarskom (16. novembar) u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo verovatno biti odigran pred praznim tribinama i to u Plovdivu umesto u Sofiji. Navodno je UEFA iznela taj predlog zbog procene da bi meč bio visokog rizika zbog gostujućih navijača, ali pošto Evropska kuća fudbala do sada nije imala slične ideje u medijima je počelo da se spekuliše da je zahtev stigao od Bugara!

Fudbalska reprezentacija Bugarske
foto: STARSPORT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dakle, tamošnji Savez, je prihvatio situaciju da reprezentacija neće videti Euro, te sada želi da spasi svoju kasu eventualnim kaznama koje bi stigle kao posledica mogućih incidenata na tribinama.

Takođe, za verovati je i da domaći navijači ne bi blagonaklono gledali na reprezentativce, te da bi im uputili salve zvižduka zbog neuspeha u poslednje vreme, pa bi meč bez prisustva publike bio situacija u kojoj bi Bugari najmanje izgubili.

Podsetimo, Bugari će 19. novembra gostovati Srbiji u Leskovcu i na tom meču će se zbog kazne UEFA našem Savezu na tribinama naći samo deca.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track