FRANCUZ JE DEFINITIVNO ČUDO PRIRODE! Novom brutalnom BLOKADOM ostavio svet bez teksta! Svi se pitaju KAKO JE OVO USPEO DA IZVEDE?!
Foto: Printscreen

neverovatan je

FRANCUZ JE DEFINITIVNO ČUDO PRIRODE! Novom brutalnom BLOKADOM ostavio svet bez teksta! Svi se pitaju KAKO JE OVO USPEO DA IZVEDE?!

Košarka -

Novo NBA čudo ne prestaje da oduševljava ljubitelje košarke "preko bare"...

San Antonio Sparsi doživeli su poraz posle produžetka na svom terenu od Toronto Reptorsa (116:123), uprkos još jednoj sjajnoj partiji čudesnog Viktora Vembanjame.

Prvi pik na draftu završio je meč sa 20 postignutih poena, devet skokova, četiri asistencije i čak pet blokada od kojih se jedna posebno izdvojila.

Viktor Vembanjama
foto: Printscreen

Mladi Francuz na zaista neverovatan način blokirao je šut Anunobija. As Toronta se namestio na šut za tri poena iz ugla, u tom momentu Vembi je bio udaljen tri metra od njega, ali to ga nije sprečilo da ga zaustavi. Skočio je i zahvaljujući nestvarnom rasponu ruku od 240 centimetara blokirao rivala.

Njegov pote ekspresno je postao viralni hit.

Inače, Vembi je postao prvi ruki posle legendarnog Tima Dankana koji je u debitantskoj sezoni ostvario učinak od 20 poena i pet blokada na jednom meču.

Kurir sport

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track