FUDBALER MANČESTER SITIJA U VEZI SA RIJALITI ZVEZDOM: Njihova veza bila je tajna dok nisu otišli u Pariz! Tada su PROVALJENI
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

sve se saznalo

FUDBALER MANČESTER SITIJA U VEZI SA RIJALITI ZVEZDOM: Njihova veza bila je tajna dok nisu otišli u Pariz! Tada su PROVALJENI

Fudbal -

Fudbaler Mančester sitija Ruben Dijaz u vezi je sa engleskom rijaliti zvezdom Arabelom Či.

Ruben Dijaz
foto: David Klein / Zuma Press / Profimedia

Engleska manekenka Arabela Či zavela je fudbalera iz Portugala, a kako pišu tabloidi iz Londona njih dvoje su bili u tajnoj vezi nekoliko meseci.

Zanosna plavuša redovno je letela sa Ibice u Veliku Britaniju kako bi provela vreme sa defanzivcem Mančester sitija Rubenom Dijazom.

Ruben Dijaz (26) i Arabela Či (32) uživali su u romantičnom odmoru u Parizu. Tada su i provaljeni, jer su u isto vreme objavili identične fotografije sa putovanja.

Takva greška nije promakla engleskim novinarima. Arabela Či stekla je slavu i popularnost kao učesnica rijalitija "Ostrvo ljubavi" koji je emitovan 2019. godine.

Ovog leta imala je aferu sa bliskim prijateljem Leonarda Di Kaprija, milionerom, vlasnikom noćnog kluba Ričijem Akivom.

Rođena je u Londonu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Voli da šopinguje i ide u teretanu, obožava meksičku hranu, a njena zemlja iz snova je Nemačka.

Na instagramu je prati preko milion ljudi, pa putem društvenih mreža dobro zarađuje reklamirajući donje rublje, kozmetiku i parfeme.

Ruben Dijaz prešao je u Mančester siti iz Benfike za 75.000.000 evra 2020. godine. On godišnje zarađuje 10.800.000 evra, a ranije je bio povezan sa plesačicom Ginevrom Festom.

Sada je Portugalac opčinjen lepom Arabelom i kako pišu engleski tabloidi zaljubljen do ušiju.

Kurir sport

01:25

Vladimir Lučić posle poraza od Sitija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track