SAMO ZVEZDU NISMO HTELI, PARTIZAN SMO PRIŽELJKIVALI! Grafičar izvukao crno-bele, trener prezadovoljan: Rekao sam to i njima!
Foto: Starsport

KUP SRBIJE

SAMO ZVEZDU NISMO HTELI, PARTIZAN SMO PRIŽELJKIVALI! Grafičar izvukao crno-bele, trener prezadovoljan: Rekao sam to i njima!

Fudbal -

Trener fudbalera Grafičara Marko Neđić izjavio je da je pred žreb osmine finala kupa "priželjkivao" Partizan za protivnika.

- Jedina želja koju sam imao pre žreba bila je da ne izvučemo Crvenu zvezdu. Iskren da budem, priželjkivao sam Partizan. To sam rekao i njihovim predstavnicima kada smo se sreli, prilikom nedavnog "večitog" derbija pionira - rekao Neđić, a preneo klub.

U osmini finala, Grafičar će 6. decembra gostovati Partizanu. Zanimljivo je da je Grafičar razvojni tim Crvene zvezde.

- U prijateljskim utakmicama protiv TSC-a koje smo igrali kao i nedavno protiv Spartaka u Kupu smo pokazali da nam odgovara kada naspram sebe imamo timove iz najvišeg ranga. To je za naš mladi tim veliki motiv - dodao je on.

Marko Neđić
foto: www.fkgraficar.com

U šesnaestini finala Kupa Grafičar je pobedio subotički Spartak sa 2:0.

- Mi smo kao klub uvek ofanzivno orijentisani. Svi znaju način na koji igramo i sigurno da nećemo odstupiti od napadačkog stila. Nama je ova utakmica idealna prilika da se potvrdimo kao najbolja sredina za rad sa mladim fudbalerima - rekao je Neđić.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track