TRENER FIORENTINE PRED MEČ SA ČUKARIČKIM: "Sutrašnju utakmicu nećemo shvatiti olako, trudićemo se da ishod bude kao prošli put"
Foto: Ciro De Luca/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

lk

TRENER FIORENTINE PRED MEČ SA ČUKARIČKIM: "Sutrašnju utakmicu nećemo shvatiti olako, trudićemo se da ishod bude kao prošli put"

Fudbal -

Trener Fiorentine Vićenco Italijano izneo je svoja očekivanja pred sutrašnji meč sa Čukaričkim, u sklopu četvrtog kola grupne faze Lige konferencije.

Pred novinarima na stadionu "Dubočica", Vićenco je rekao:

- Sutrašnja utakmica neće biti shvaćena olako, maksimalno motivisano ćemo ući u nju. Neću gledati ko će dati gol, već ćemo se truditi da rezultat bude isti kao prošli put. Svi igrači će imati priliku da se pokažu u najboljem mogućem svetlu, i nadam se da će u tome uspeti - rekao je Vićsenco i potom dodao:

- Nakon niza negativnih rezultata, trudićemo se da sutra pokažemo što bolji kvalitet i predstavimo taktiku koju smo spremili. Taj kvalitet nam je falio do sada kako bi rezultat bio pozitivan. Meč protiv Napolija je mogao da nam da odskočnu dasku, i samim tim žao mi je zbog narednih rezultata. Pokušaćemo da iskoristimo što više šansi koje nam se pružaju i budemo sve bolji.

Kurir sport

Bonus video:

01:07

Fudbaleri Čukaričkog odradili poslednji trening pred utakmicu sa Fiorentinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track