BITKA ZA TITULU SE NASTAVLJA! Partizan MESEC dana samo u Humskoj, a Zvezda na GOSTOVANJIMA, ali su crno-beli u PROBLEMU!
Foto: Starsport©

super liga srbije

BITKA ZA TITULU SE NASTAVLJA! Partizan MESEC dana samo u Humskoj, a Zvezda na GOSTOVANJIMA, ali su crno-beli u PROBLEMU!

Fudbal -

Utakmicama 15. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, a samim tim i Partizan i Crvena zvezda kreću u nove bitke za titulu.

Partizan će u ovoj rundi dočekati Čukarički (nedelja, 19.00) u malom beogradskom derbiju, dok će Crvena zvezda gostovati Železničaru u Pančevu (subota, 18.00). Ono što posebno "upada u oči" jeste raspored večitih u narednih mesec dana!

Crno-beli će u narednih mesec dana sve mečeve igrati u Humskoj, dok će njihov večiti rival u to vreme samo gostovati!

Raspored Partizana u Super ligi Srbije do 10.12.

Partizan - Čukarički (12.11. od 19.00)

Partizan - TSC (24.11-27.11.)

Partizan - Vojvodina (01.12-04.12)

Mateuš Saldanja, Nemanja Nikolić, FK Partizan, Partizan
foto: Starsport

Raspored Crvene zvezde u Super ligi Srbije do 10.12.

Železničar - Crvena zvezda (11.11. od 18.00)

Vojvodina - Crvena zvezda (24.11-27.11)

Napredak - Crvena zvezda (01.12-04.12)

FK Crvena zvezda
foto: Starsport©

Pored ovih mečeva Zvezda će imati i gostovanje Jang Bojsu u Bernu u veoma bitnoj utakmici Lige šampiona 28. novembra od 21.00, dok će jedini susret pred Delijama u pomenutom periodu odigrati tek šestog decembra u Kupu Srbije protiv Radničkog iz Niša. Partizan će i u Kupu biti domaćin i to Zvezdinoj filijali Grafičaru.

Kada se sve ovo laički pogleda, deluje da Partizan može da se raduje i da će biti u boljoj poziciji od Zvezde. Manje utakmica i sve u Humskoj nešto su što bi u normalnim okolnostima moglo da donese osmeh na lice svima u Partizanu. Ipak, Grobari bojkotuju mečeve u Humskoj zbog "rata" sa upravom crno-belih, tako da Igor Duljaj i ekipa neće imati podršku navijača u tri derbija protiv veoma kvalitetnih timova kao što su Čukarički, TSC i Vojvodina.

Sa druge strane, Zvezda je veliki favorit na svim gostovanjima i nema dileme da će imati ogromnu podršku navijača.

Trenutna razlika na tabeli je šest bodova u korist Partizana, a da li će se ona do sredine decembra smanjiti, povećati ili možda čak potpuno nestati i okrenuti - ostaje da se vidi.

Zatim sledi i odloženi derbi, te će ovaj period biti jako bitan u konačnoj borbi za titulu. Šta vi mislite, ko će ove sezone osvojiti titulu u Super ligi Srbije?

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:25

Igor Duljaj: Niko ne voli i ne poštuje Partizan kao on

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track