NEVEROVATAN POTEZ RONALDA! KUPIO KOMPANIJU KOJU JE TUŽIO 11 PUTA! Portugalac ispao neviđeni ŠMEKER - evo šta je poklonio radnicima
Foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

LUDO

NEVEROVATAN POTEZ RONALDA! KUPIO KOMPANIJU KOJU JE TUŽIO 11 PUTA! Portugalac ispao neviđeni ŠMEKER - evo šta je poklonio radnicima

Fudbal -

Jedan od najboljih fudbalera ikada Kristijano Ronaldo uplovio je u nove poslovne vode. Naime, slavni Portugalac je preuzeo medijsku kompaniju "Cofina Medija", za koju je izdvojio neverovatnih 57.000.000 evra.

Ono što je posebno zanimljivo, jeste činjenica da je Kristijano u prošlost često imao nesporazuma sa pomenutom kompanijom zbog zadiranja u njegovu privatnost, a čak ih je i 11 puta tužio.

Čim je kupio firmu, Ronaldo je svojim radnicima isplatio ogromne bonuse. Svaki radnik je dobio ček u vrednosti od 1.250 evra, kao vid zahvalnosti za predan rad.

Kristijano Ronaldo
foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Zaposleni su mejlom dobili obaveštenje oko isplate bonusa. To je znak zahvalnosti svima koji su deo ove velike kompanije", pišu portugalski mediji.

Inače, novinari "Cofina Medije" često su po zadatku morali da prate privatni život Kristijana Ronalda, a on je sada odlučio da kupi njihovu firmu i zadrži sve radnike.

Sve je ostalo isto, osim jedne stvari:

"Jedina promena je vezana za ime. Sada će se zvati "Expressao Livre". Neprijatno nam je zbog svega što se događalo u prošlosti, ali niko ne strahuje od gubitka posla", kazao je jedan od zaposlenih i dodao:

"Znamo da smo ga često uznemiravali, s razlogom ili bez, ali on razume naš posao. Posebno su srećni sportski novinari. Svako ko misli da će Ronaldo nekome dati otkaz se vara", dodao je zaposlenik firme.

Kurir sport

Bonus video:

00:10

RONALDO SE VRATIO U MANČESTER Portugalac sa agentom na pregovorima s Junajtedom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track