PLANULE KARTE ZA UTAKMICU SRBIJE I BUGARSKE U LESKOVCU: Orlove čekaju pune tribine i vatrena podrška
Foto: FSS

dubočica vri

PLANULE KARTE ZA UTAKMICU SRBIJE I BUGARSKE U LESKOVCU: Orlove čekaju pune tribine i vatrena podrška

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće veliku podršku navijača protiv Bugarske, na utakmici u Leskovcu koja će biti igrana u nedelju od 15.00 časova.

Stevan Stojanović, Stadion Dubočica
foto: FSS

Kompletan kontigent dostupnih ulaznica za zapadnu tribinu stadiona "Dubočica" je rasprodat u rekordnom roku, prenose srpski mediji posle pisanja agencije Tanjug.

Za utakmicu protiv Bugarske u kojoj Srbija treba da napravi poslednji korak ka Nemačkoj i da posle 24 godine obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, vladalo je ogromno interesovanje navijača iz cele zemlje, a naročito iz Leskovca i regiona Istočne Srbije, i trebovano je mnogo više ulaznica od dozvoljenog kapaciteta.

Stevan Stojanović, Stadion Dubočica
foto: FSS

Shodno tome Fudbalski savez se trudio da ispoštuje pre svega navijače iz Leskovca i okoline, tako da je i prodaja ulaznica po ceni od 500 dinara izvršena u rekordnom roku i pre svega na osnovu trebovanja. Kao što je poznato, odlukom Komisije za žalbe UEFA ublažena je kazna Fudbalskom savezu Srbije za utakmicu Srbija – Bugarska.

Za poslednji meč "orlova" u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024 dozvoljeno je prisustvo navijača na zapadnoj tribini stadiona „Dubočica“, dok prema pravilima UEFA u ovakvim situacijama, na ostalim delovima stadiona mogu biti samo deca do 14 godina starosti, u ovom slučaju iz Osnovnih škola i Škola fudbala u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije.

Kurir sport

00:45

Šta su poručili selektor Dragan Stojković Piksi i kapiten Orlova Dušan Tadić uoči današnje utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track