MESI NAPRAVIO HAOS! Udario rivala i uhvatio ga za vrat! USRED FRKE fudbaler simulirao oralno zadovoljavanje (VIDEO)
Foto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

OPŠTE LUDILO

MESI NAPRAVIO HAOS! Udario rivala i uhvatio ga za vrat! USRED FRKE fudbaler simulirao oralno zadovoljavanje (VIDEO)

Fudbal -

Reprezentacija Argentine pretrpela je prvi poraz u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a utakmicu je obeležio fizički sukob fudbalera dve ekipe.

U centru je bio Lionel Mesi koji, iako neverovatno zvuči, nije dobio ni žuti karton.

U 20. minutu je došlo do svađe koja je prerasla u veliki incident.

Mesi je tom prilikom prvo udario laktom u grudi Matijasa Oliveru, a zatim ga uhvatio za vrat. Sudija je odlučio da u nema potrebe da u toj situaciji pokazuje kartone, pa čak ni fudbaleru Intera iz Majamija, iako je očigledno da je zaslužio barem onaj žuti boje.

Mesi je nakon utakmice govorio o incidentu, nije pominjao svoje ponašanje, ali je imao zamerku za ono što je uradio jedan od rivala.

Manuel Ugarte je neprikladno gestikulirao prema Rodrigu de Polu, kojem je poručio da nastavi da oralno zadovoljava Mesija i to pokazao rukama.

- Možda je bolje da ne kažem ono što mislim, ali ovi mladi bi morali da nauše da poštuju starije od sebe - rekao je Mesi.

Inače, De Pol je odavno viđen kao Mesijev "telohranitelj" i neko ko uvek čuva leđa jednom od najboljih fudbalera svih vremena. Verovatno je zbog toga Ugarte odlučio da na ovakav način uvredi rivala.

Kurir sport

Bonus video:

01:23

Navijačice Argentine gole šetale ulicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track