ISPLIVAO HOROR SNIMAK SMRTI HOKEJAŠA! Policija ISPITUJE slučaj: Da li je ubica NAMERNO zadao PRESUDAN UDARAC? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: BRUCE BENNETT / Getty images / Profimedia

užas

ISPLIVAO HOROR SNIMAK SMRTI HOKEJAŠA! Policija ISPITUJE slučaj: Da li je ubica NAMERNO zadao PRESUDAN UDARAC? (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Ostali sportovi -

Krajem oktobra ove godine čitavu planetu pogodila je smrt Adama Džonsona, hokejaša engleskog Notingema.

On je preminuo pošto mu je protivnik prešao klizaljkom preko vrata, prerezao ga i desila se velika tragedija.

Sada je isplivao i horor snimak smrti ovog hokejaša koji je bacio sumnju na čitav slučaj, te sada policija ispituje da li je u pitanju i namerno ubistvo!

Adam Džonson
foto: BRUCE BENNETT / Getty images / Profimedia

Policija iz Jorkšira potvrdila je, kako prenose britanski mediji, da je uhapšen osumnjičeni za ubistvo iz nehata, nakon što je i definitivno preminuo od posledica prerezanog vrata. Objavljeno je i da se radi o igraču Šefilda Metu Petgrejvu, koji je zadržan u pritvoru. Ipak, kada se pogleda snimak izgleda kao da je Petgrejv namerno podigao nogu i išao da povredi Džonsona, pa bi mogao da dobije i daleko veću kaznu ako se ispostavi tako.

- Istraga je pokrenuta odmah nakon tragedije i sada sprovodimo obimne istrage kako bismo povezali događaje koji su doveli do smrti Adama u ovim neviđenim okolnostima - saopštio je glavni nadzornik detektiva Beks Horsfol.

Šta će se na kraju desiti ostaje da se vidi, a mi vam donosimo snimak za koji moramo da kažemo da je veoma uznemirujuć.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track