HIT SCENA U BUDIMPEŠTI! Obradovao Srbiju sa dva gola, pa eksirao ČOKANJČE RAKIJE nasred terena! (VIDEO)
Foto: Printscreen

SLAVLJE MAĐARA

HIT SCENA U BUDIMPEŠTI! Obradovao Srbiju sa dva gola, pa eksirao ČOKANJČE RAKIJE nasred terena! (VIDEO)

Fudbal -

Luda proslava njaboljeg igrača mađarske reprezentacije...

Prava drama viđena je u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Grupi G.

Dešavanja na odlučujućem meču u Leskovcu nisu se odvijala po planu, pa su navijači naše fudbalske reprezentacije pomno pratili dešavanja na "Puškaš areni" u Budimpešti.

Crna Gora je vodila u Budimpešti protiv Mađarske 1:0 i taj rezultat bio im je dovoljan za plasman na Evropsko prvenstvo ukoliko Srbija izgubi od Bugarske. Međutim, sjajni as Liverpula Dominik Soboslaj pobrinuo se da ne strahujemo do poslednjeg minuta meča sa Bugarima. Najbolji igrač Mađarske sa dva ekspresna gola u 67. i 68. minutu nokautirao je Crnogorce i obradovao naše navijače.

Srbija je gubila u Leskovcu, ali je na kraju golom Babića u 81. minutu uspela da izvuče bod dovoljan za odlazak u Nemačku, pa pomoć Mađara na kraju ipak nije bila potrebna.

Mađarska je trijumfom nad Crnom Gorom pred punim stadionom u Budimpešti overila prvo mesto i odlazak na Evropsko prvenstvo, a junak trijumfa Dominik Soboslaj dao je sebi oduška nakon meča.

Pred krcatim stadionom Soboslaj je eksirao čokanj pun "palinke" (mađarske rakije) i izazvao erupciju oduševljenja na stadionu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

00:30

Piksi na Puškaš Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track