FUDBALERKA NAPRAVILA HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG LEPOTE: Uprava poludela! Ona izgledom privlači navijače, a to nije dobro!
Foto: Printscreen/Instagram

engleska

FUDBALERKA NAPRAVILA HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG LEPOTE: Uprava poludela! Ona izgledom privlači navijače, a to nije dobro!

Fudbal -

Čudne i zapanjujuće vesti dolaze iz Engleske. Lepota i seksepil zgodne fudbalerke Tare Mae Kirk nekada mogu da budu i problem.

Tara Mae Kirk
foto: Printskirn/Instagram

Fudbalski klub Piterboro, tačnije ženska sekcija, ljuti su na svoje navijače jer ih ne interesuju rezultate kluba i najave utakmica, već koriste priliku da na svaku objavu ostave k omentar vezano za Taru Mae Kirk.

Lepa, zgodna i zanosna brineta ne ostavlja bilo koga ravnodušnim.

Svi komentari ostavljeni ispod objava na kojima je Tara odnose se na njen atraktivan fizički izgled, a u Piterborou smatraju da je to neprikladno ponašanje.

Gotovo sve fudbalerke stale su uz klub, jer smatraju da takvi navijači nisu potrebni Piterborou.

Ako je jedini razlog njihovog dolaska na utakmicu posmatranje fizičkog izgleda igračica, onda dame kažu, bolje i da ne dolaze.

Samo dve objave nakon što je Tara Mae Kirk postigla golove u ubedljivoj pobedi (10:0) u okviru lokalnog kupa takmičenja sakupile su gotovo 40.000 lajkova. Golovi ostalih fudbalerki uglavnom su na dvocifrenom broju sviđanja.

Ovakva razlika nije po volji čelnika Piterboroa, jer uprava kluba želi da u prvi plan istakne fudbalske kvalitete svojih igračica, a ne njihov izgled.

Tara Mae Kirk ima više od 24.000 pratilaca na instagramu i taj broj svakog dana raste sve više. Na mreži X (tviter) njene golove videlo je preko milion ljudi.

Tara Mae Kirk ima 20 godina i igra na poziciji napadača. Karijeru je počela sa sedam godina u Lesteru, svom rodnom gradu.

Sa 16 je dobila poziv da zaigra za reprezentaciju Irske. Prošle godine potpisala je za Piterboro.

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track