"UPRAVO SMO IMALI ODNOS" Maloletnica izazvala BURU u NBA ligi: Isplivale FOTKE IZ KREVETA, ZABRANJENA veza potresla javnost (FOTO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

šta je ovo?!

"UPRAVO SMO IMALI ODNOS" Maloletnica izazvala BURU u NBA ligi: Isplivale FOTKE IZ KREVETA, ZABRANJENA veza potresla javnost (FOTO)

Košarka -

Košarkaš Oklahome, Džoš Gidi, mogao bi da se nađe u velikom problemu pošto su se na internetu pojavile fotografije gde se on nalazi u krevetu sa jednom 17-godišnjakinjom.

Zvezda NBA lige i veliki talenat kom predviđaju blistavu karijeru, dospeo je u centar pažnje američke javnosti pošto je Liv Kuk objavila fotografije iz kreveta gde se pohvalila da je spavala sa Gidijem.

- Upravo sam imala odnos sa Džošom Gidijem - stoji kao opis pomenute fotografije.

Pojavili su se i video snimci gde Gidi priča sa bratom Liv Kuk, tako da će se 21-godišnji Australijanac definitivno naći u problemu, a sva je prilika da će biti posla i za policiju.

Oklahoma, kao ni NBA liga, se nisu oglašavali ovim povodom, ali se reakcija očekuje jer ovako nešto šteti imidžu tima, kao i samog takmičenja i organizacije.

Liv Kuk trenutno i dalje ide u srednju školu. Što se Džoša Gidija tiče on je u centar pažnje srpske javnosti došao na početku ove sezone NBA lige kada je pokušao da zaustavi Nikolu Jokića, ali je prošao kao "bos po trnju" i njegov tim je poražen rezultatom 128:95.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track