PROSINEČKI NE ŽELI UTAKMICU SA SRBIJOM NA EP! Pitali ga koje rivale priželjkuje Hrvatskoj: Pored Orlova bi da izbegne i ovu zemlju
Foto: Profimedia

VELIKI ŽUTI

PROSINEČKI NE ŽELI UTAKMICU SA SRBIJOM NA EP! Pitali ga koje rivale priželjkuje Hrvatskoj: Pored Orlova bi da izbegne i ovu zemlju

Fudbal -

Legendarni hrvatski fudbaler, Robert Prosinečki, poručio je da ne priželjkuje duel Srbije i njegove zemlje u grupnoj fazi Evropskog prvenstva.

I Orlovi i Vatreni su plasman na šampionat starog kontinenta obezbedili tek u poslednjem kolu kvalifikacija, a Prosinečki je upitan koga bi voleo za protivnika.

Srbija će biti u četvrtom šeširu na žrebu koji je zakazan za 2. decembar, dok će Hrvatska svoje protivnike tražiti iz trećeg šešira.

- Najvažnije je da smo se mi kvalifikovali. Bile su ovo neke čudne kvalifikacije za Hrvatsku, a sad koga na turniru? Sve reprezentacije iz najjače grupe su moćne i jake, kao i neke iz četvrte grupe. Kad bih mogao da biram, izabrao bih možda Italiju - rekao je Prosinečki i mnoge iznenadio činjenicom da bi izabrao aktuelnog evropskog šampiona - rekao je Prosinečki i dodao:

Robert Prosinečki
foto: Jason Brown/ProSports / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Srbija je jedna reprezentacija koja je isto čudno prošla kroz kvalifikacije. Imaju mnogo bolju reprezentaciju po imenima nego što igraju, ali na kraju opet odlazak na veliko takmičenje i mislim da je to najbitnije. Sad, uz njih, nikad na prvenstvu ne bih voleo da igram protiv Holanđana, makar smo u poslednje vreme čak i dobro igrali s njima. Ali, njih ne bih voleo - zaključio je Robert Prosinečki.

Kurir sport

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track