BLIZU JE SPEKTAKULARNI POVRATAK ČUVENOG FUDBALERA! Italijan se vraća u Seriju A, ali ne u tim za koji je igrao SKORO CELU KARIJERU
Foto: EPA/Andy Rain

TRANSFERI

BLIZU JE SPEKTAKULARNI POVRATAK ČUVENOG FUDBALERA! Italijan se vraća u Seriju A, ali ne u tim za koji je igrao SKORO CELU KARIJERU

Fudbal -

Italijanski fudbaler Lorenco Insinje u kontaktu je sa trenerom Lacija Mauricijem Sarijem i želi da se vrati u Seriju A posle skoro dve godine igranja za Toronto.

Insinje je trenutno u Italiji, a Korijere delo Sport preneo je da je u sredu posetio novog trenera Napolija Valtera Macarija u klupskom trening centru.

On ne želi da pređe u Napoli već u Lacio, a italijanski mediji danas su preneli da je obavestio trenera rimske ekipe Sarija da je na raspolaganju ako je potrebno.

Korijere delo Sport preneo je da Sari zna da bi "Insinje mogao biti primamljiva prilika na tržištu igrača".

Lacio je trenutno 10. u Seriji A, a u Ligi šampiona se još nije plasirao u nokaut fazu.

Ukoliko se plasira u osminu finala, Lacio će imati dodatnih 10 miliona evra za predstojeći prelazni rok, preneo je Korijere delo Sport.

Insinje ima ugovor sa Torontom do 2026. godine. Taj klub bi mogao da ga pusti da ode ili na pozajmicu ili uz raskid ugovora zbog njegove plate od 11,5 miliona evra.

Insinje je odigrao 33 utakmice i postigao 11 golova za Toronto.

On se proslavio u Napoliju za koji je od 2010. do 2022. godine odigrao 434 utakmice, postigao 122 gola i osvojio dva Kupa Italije i Super kup Italije.

Kurir sport

Bonus video:

00:28

Nole i Nejmar igraju fudbal na ulicama Monte Karla

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track