ZVEZDA GOSTUJE NA KARAĐORĐU Bahar pred Vojvodinu: Teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo
Foto: www.crvenazvezdafk.com

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA GOSTUJE NA KARAĐORĐU Bahar pred Vojvodinu: Teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 16.00 časova gostovati Vojvodini u okviru 16. kola Superlige Srbije, a očekivanja pred meč je izneo šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar.

- Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu, a mi dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas - počeo je Bahar.

Olanjinka se muči sa povredom, ali su svi ostali zdravi i spremni za meč.

- Mislim da Olanjinka neće biti spreman da sutra zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olanjinke moći sutra da pomognu.

Bahar je pauzu iskoristio da dodatno analizira prethodne utakmice Crvene zvezde.

- Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu.

Svestan je Bahar da susreti protiv Vojvodine i Jang Bojsa mogu da preokrenu sezonu u svoju korist.

- S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist - rekao je Bahar.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track