ZVEZDI U BERNU SUDI ČOVEK KOJI JE RAZBESNEO RONALDA KAO NIKO U ŽIVOTU! Zbog njega je Kristijano BACIO kapitensku traku na Marakani
Foto: AP

poznato ime

ZVEZDI U BERNU SUDI ČOVEK KOJI JE RAZBESNEO RONALDA KAO NIKO U ŽIVOTU! Zbog njega je Kristijano BACIO kapitensku traku na Marakani

Fudbal -

Holanđanin Dani Makeli biće glavni sudija utakmice petog kola grupe G Lige šampiona između Jang Bojsa i Crvene zvezde, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Makeliju će pomagati sunarodnici Hesel Stegstra i Jan de Vris, dok će četvrti arbitar da bude Mark Nagtegal. U VAR sobi biće Holanđanin Klej Ruperti i Slovenac Nejc Kajtazović.

Utakmica između Jang Bojsa i Crvene zvezde na programu je u utorak od 21 sat u Bernu.

Zanimljivo, Makeli je ostao u lepom sećanju ljubiteljima fudbala u Srbiji, pošto je na utakmici Srbija - Portugal (2:2) poništio regularan gol Kristijanu Ronaldu.

Naime, karjem marta 2021. godine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru sastali su se u Beogradu Srbija i Portugal. U samom finišu meča, pri rezultatu 2:2, Kristijano Ronaldo poslao loptu iza leđa golmana Dmitrovića, a štoper naše reprezentacije Stefan Mitrović je izbio loptu nakon što je ona celim obimom prešla gol liniju. Makeli nije priznao gol Portugalcima, iako se jasno videlo da je lopta prešla liniju. Ronaldo je zbog toga pobesneo, a Holanđanin mu je zbog prigovora pokazao i žuti karton. Njegova odluka toliko je iznervirala slavnog Portugalca da je pre kraja utakmice bacio kapitensku traku i napustio teren.

Kurir sport

01:06

Delije razvile transparent

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track