DELIJE ORGANIZUJU KORTEO U BERNU: Navijači Zvezde izabrali mesto okupljanja! Evo odakle će krenuti ka stadionu Jang Bojsa
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

LIGA ŠAMPIONA

DELIJE ORGANIZUJU KORTEO U BERNU: Navijači Zvezde izabrali mesto okupljanja! Evo odakle će krenuti ka stadionu Jang Bojsa

Fudbal -

Izveštač Kurira iz Berna - Aleksandar Radonić

Fudbaleri Crvene zvezde imaće večeras (21.00) veliku podršku svojih navijača na meču Lige šampiona protiv Jang Bojsa u Bernu.

Delije će se tradicionalno, po treći put u Evropi ove sezone, okupiti u centru grada. Ni konstantna i dosadna kiša koja već drugi dan pada u Bernu neće sprečiti navijače da naprave još jedno spektakularno gostovanje. Ultrasi Crvene zvezde izabrali su "Kornhausplatz" kao mesto okupljanja i to za 17.00 sati. Uz zajedničku parolu:

- Ajmo, ajde, svi u napad!

Odatle će organizovano u korteu uz pesmu Delije krenuti kao stadionu Vankdorf. Baš onako kako su činili u Mančesteru i Lajpcigu.

Delije u Lajpcigu
Delije u Lajpcigufoto: Kurir

Shodno pravilima UEFA domaćin Jang Bojs morao je da obezbedi pet odsto od kapaciteta stadiona za navijače Crvene zvezde. To znači da će na tribinama Vankdorfa u kopu za gostujuće simpatizere biti oko 1.600 Delija.

Rukovodstvo Jang Bojsa za utakmicu protiv Crvene zvezde nije pustilo karte u slobodnu prodaju plašeći se da će veliki broj ovdašnjih Srba iskoristiti tu priliku. Međutim, prema saznanjima Kurira Srbi su uspeli da se domognu ulaznica, pa će Crvena zvezda imati znatno veću podršku od 1.600 Delija koji će sigurno zauzeti svoje mesto u kopu.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track