POKUŠAĆEMO DA SE DIGNEMO, MOŽEMO DA POBEDIMO SITI! Mijailović razočaran posle ispadanja iz Evrope: Svima nam je preteško
Foto: Printscreen

LIGA ŠAMPIONA

POKUŠAĆEMO DA SE DIGNEMO, MOŽEMO DA POBEDIMO SITI! Mijailović razočaran posle ispadanja iz Evrope: Svima nam je preteško

Fudbal -

Izveštač Kurira iz Berna - Aleksandar Radonić

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez šanse za evropsko proleće posle poraza od Jang Bojsa.

Švajcarci su na domaćem terenu pobedili rezultatom 2:0.

O utakmici je posle poraza pričao Srđan Mijailović.

- Sigurno da nam je svima preteško zbog ovog poraza, ne znam šta bih drugo rekao. Pokušaćemo da se dignemo i odigramo tu zadnju utakmicu što bolje možemo. Možemo da pobedimo pored naših navijača koji će sigurno doći da nas podrže. Daćemo sigurno svoj maksimum u toj poslednjoj utakmici - rekao je Mijailović.

01:32

Mijailović posle poraza od Jang Bojsa

On smatra da je Zvezda kažnjena za promašaje.

- Mislim da nismo nadigrani. Pogotovo na početku utakmice smo imali par šansi dobrih, obično kad ne daš, pogotovo na ovom nivou kad ne iskoristiš, bude neka kazna. To nam se desilo danas. Pokušavali smo da se vratimo u igru, nismo uspeli - poručio je Mijailović i dodao:

- Ne znam šta bih rekao. Trudili smo se svi, analiziraćemo. Ne bih da se mešam. Momci su dali maksimum. Okrećemo se dalje, moramo da se podignemo kako znamo i umemo - zaključio je Mijailović.

Kurir sport

Bonus video:

00:33

Početak utakmice u Bernu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track