BOLI! UŽASNO JE! Sportista prošao kroz HOROR: ZALEDIO MU SE POLNI ORGAN, 10 minuta ga je grejao! Ovo su najbizarnije povrede ikada
Foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

NEZGODNA SITUACIJA

BOLI! UŽASNO JE! Sportista prošao kroz HOROR: ZALEDIO MU SE POLNI ORGAN, 10 minuta ga je grejao! Ovo su najbizarnije povrede ikada

Ostali sportovi -

Kale Halfvarson, švedski skijaš, doživeo je nezgodnu situaciju tokom trke u Finskoj, na temperaturi od -15 stepeni Celzijusa.

Tokom šestog od osam krugova, osetio je bizaran i nimalo naivan problem.

Naime, njemu je, kako kaže, penis bio zamrznut, a zanimljivo je da mu se ovo desilo drugi put.

- Zaledio mi se penis, stvarno. Morao dam da ležim deset minuta u šatoru da bih ga zagrejao. Boli prokleto mnogo. Užasno je - rekao je Halfvarson i dodao da ne može ni da opiše kakav bol je osećao.

- Oni koji znaju - znaju. Ali mogu da vam dam savet, ne dozvolite da vam se to dogodi jer je najgora stvar koju možete da doživite - poručio je skijaš koji je dodao da je dobra stvar to što trenutno čeka drugo dete jer bi mogao da upadne u probleme ukoliko bi mu se ovo desilo još nekoliko puta.

Kale Halfvarson
foto: Bildbyran / ddp USA / Profimedia

Halfvarson je takmičenje završio na 18. mestu.

Pred vama su još neke od bizarnijih povreda iz sveta sporta.

Frenki de Jong

Fudbaler Barselone je 2020. godine igrao utakmicu protiv Napolija u Ligi šampiona sa zavijenom šakom, a nakon utakmice je objavio fotografiju na kojoj se vidi da je jedna šaka duplo veća od druge.

Pa, iako su navijači pomislili da je u pitanju ozbiljnija povreda, možda i neki prelom, u pitanju je bio ubod pčele i alergična reakcija.

Kris Smoling

Dok je bio član Mančester junajteda, defanzivac je bio na odmoru u Baliju kada je došlo do povrede. Prema prvim informacijama, Engleza je opekla meduza dok je surfovao, međutim, kasnije je otkrivena istina.

Smoling se usled velike vrućine onesvestio i tom prilikom snažno udario glavom, zbog čega neko vreme nije bio na raspolaganju svojoj ekipi.

Predrag Stojaković

Čuveni košarkaš je doživeo veliku neprijatnost pred Evropsko prvenstvo 1999. godine. Ujeo ga je pauk, a rana na kolenu se inficirala.

Propustio je veliko takmičenje, ali brzo se vratio na teren.

Santjago Kanizares

Čuveni španski golman je 2002. godine trebalo da putuje sa reprezentacijom na Svetsko prvenstvo u Japanu i Južnoj Koreji, ali... Kanizares, koji je tada branio za Valensiju propustio je Mundijal zbog povrede tetiva na stopalu.

Santijago Kanizares
foto: EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Golmanu je iz ruku ispala boca afteršejva, a ostalo je istorija.

Brajan Robson

Nekadašnji reprezetnativac Engleske je tokom Svetskom prvenstvu 1990. godine imao zadatak da probudi čuvenog Pola Gaskonja.

Ali, kako nije imao uspeha, odlučio je da se posluži radikalnom merom. Podigao je krevet kako bi saigrača izbacio iz istog, ali na njegovu žalost nogar kreveta je ispustio na svoj nožni palac i tako ga je polomio.

Džon Milman

Australijski teniser je na neobičan način sam sebe povredio.

Na meču protiv Markosa Girona uspeo je sam sebe da pogodi lopticom u oko, zbog čega je ubrzo morao da preda meč.

Karlos Tevez

Legendarni fudbaler Boke Juniorsa je 2018. godine išao u posetu bratu u zatvor, a tamo je ušao u raspravu sa zatvorenicima koja je prerasla u fizički obračun.

Zbog problema sa mišićem, medicinsko osoblje kluba mu nije dozvolilo da igra na sledećoj utakmici.

Kurir sport

Bonus video:

01:45

MOGU IZAZVATI SMRT, A NAJVIŠE IH KORISTE SPORTISTI! ALARMANTNI rezultati istraživanja: Najugroženiji mladi od 18 do 35 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track