BESNEO ZBOG KOSOVO JE SRBIJA, SADA U CENTRU PAŽNJE ZBOG SAOBRAĆAJKE Albanski fudbaler slupao auto, pa odjurio na trening sa Srbima
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Slupao se

BESNEO ZBOG KOSOVO JE SRBIJA, SADA U CENTRU PAŽNJE ZBOG SAOBRAĆAJKE Albanski fudbaler slupao auto, pa odjurio na trening sa Srbima

Fudbal -

Fudbaler Torina i reprezentativac tzv. Kosova Mergim Vojvoda, doživeo je saobraćajnu nesreću u Italiji.

Vojvoda je na putu ka trening centru slupao svoj automobil marke "mercedes", ali je na njegovu sreću načinjena samo materijalna šteta.

Albanski fudbaler je ostavio vozilo na mestu nesreće i odjurio na trening kluba u kome nastupa zajedno sa reprezentativcima Srbije Vanjom Milinkovićem Savićem i Nemanjom Radonjićem.

Vojvoda je nedavno bio u žiži javnosti kada se oglasio posle utakmice u Rumuniji i transparenta koji su domaći navijači istakli sa porukom vezanom za Kosovo.

Navijačka grupa "Uniti Sub Tricolor" istakla je natpis "Kosovo je Srbija" sa pozadinom u bojama srpske trobojke. Prvo su to primetili gostujući navijači, a nakon što je meč nastavljen pobedila je ekipa Rumunije 2:0. Nakon toga se oglasio i Vojvoda.

Defanzivac Torina je na instagramu podelio fotografiju dresa takovzanog "Kosova" i napisao: "Rumunijo, stidi se svog načina razmišljanja! FIFA mora da uradi svoj posao kako bi poštovanje dominiralo našim sportom. Naš najveći ponos je što smo Albanci!", napisao je kosovski reprezentativac uz okačene zastave "Kosova" i Albanije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track