PALA BRUTALNA PROZIVKA - "POSTIGNE GOL NA SVAKIH 14 GODINA" Trener BESNEO na zvezdu Junajteda, a onda se oglasila i legenda kluba!
Foto: EPA/Alex Livesey Pool

premijer liga

PALA BRUTALNA PROZIVKA - "POSTIGNE GOL NA SVAKIH 14 GODINA" Trener BESNEO na zvezdu Junajteda, a onda se oglasila i legenda kluba!

Fudbal -

Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda Roj Kin žestoko je kritikovao napadača kluba sa "Old Traforda" Entonija Marsijala.

Na utakmici protiv Njukasla francuski fudbaler imao je sukob sa trenerom Erikom Ten Hagom.

Trener Junajteda je sredinom prvog poluvremena besneo na Marsijala jer se Francuz nije vratio u odbranu, a u 60. minutu odlučio je i da ga izvede iz igre nakon očajne partije. Marsijal je bio besan zbog odluke trenera, nije ga ni pogledao na putu prema klupi.

Nakon meča legendarni fudbaler Junajteda isprozivao je francuskog napadača.

"Marsijalu opraštamo jer postigne gol svakih 14 godina. Reći ću samo jednu stvar: ako nas Njukasl stavi pod pritisak, onda ti je bolje da uzmeš loptu, pomogneš ekipi da se podigne i da dobije prostora za disanje. Šta je napravio Marsijal? Dotakao je loptu i jeftino je prodao. Junajted je pre par godina pokušao da ga se reši. A ekipa se sudi prema tome kako igra u velikim utakmicama. Ako Marsijal za to nije sposoban, onda možda ne bi trebalo da bude igrač Junajteda", rekao je Kin.

Podsetimo, Njukasl je savladao Junajted na ovom meču rezultatom 1:0.

Marsija je ove sezone postigao samo jedan gol, protiv Evertona u prošlom kolu.

Kurir sport/J.M.

00:29

VELIKI SKANDAL! SRPSKI FUDBALER PRIVEDEN U HOLANDIJI! Pankov proveo noć u policiji posle HAOSA u kom nije učestvovao?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track