NEBOJŠA GUDELJ EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Oglasio se otac srpskog fudbalera posle DRAME - izneo NAJNOVIJE DETALJE, evo šta čeka Dragišu
Foto: NAC Breda

oglasio se

NEBOJŠA GUDELJ EKSKLUZIVNO ZA KURIR! Oglasio se otac srpskog fudbalera posle DRAME - izneo NAJNOVIJE DETALJE, evo šta čeka Dragišu

Fudbal -

Dragiša Gudelj juče je ponovo kolabirao na fudbalskom terenu i tako zabrinuo čitavu fudbalsku javnost u Srbiji...

Igrao se 28. minut na meču Melija - Kordoba kada je rođeni brat srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja doživeo srčani zastoj.

Gudelju se ovo ne dešava prvi put, pošto je u martu ove godine takođe kolabirao na utakmici.

Na svu sreću, jučerašnja situacija nije bila toliko ozbiljna kao prošli put, pa je Dragiša nakon par sati provedenih u bolnici pušten kući, a snimak koji se pojavio na društvenim mrežama oduševio je mnoge.

Sada se oglasio i njegov otac, Nebojša Gudelj, koji je za Kurir otkrio da je sa Dragišom sve u redu...

- Dragi je dobro, oni su juče posle prvenstvene utakmice u Meliji gde su igrali otišli u bolnici kako bi uradili testove, i sve je bilo u redu. Izašao je iz bolnice i zajedno sa ekipom otputovao za Kordobu. On će sledećih nekoliko dana u Kordobi uraditi specijalne dodatne kontrole kod istog doktora kod kog je bio i prvi put. U narednom periodu će uraditi analize i biće fokusiran samo na oporavak, kasnije ćemo videti - kazao je Nebojša u razgovoru za Kurir.

Kurir sport / Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track