POSTAO OTAC, PA JEDNIM GESTOM ODUŠEVIO CEO SVET! Dončić u posebnoj opremi proslavio rođenje ćerkice - ovo će vam RASTOPITI SRCA!
Foto: Richard Rodriguez / Getty images / Profimedia

DIVNO

POSTAO OTAC, PA JEDNIM GESTOM ODUŠEVIO CEO SVET! Dončić u posebnoj opremi proslavio rođenje ćerkice - ovo će vam RASTOPITI SRCA!

Košarka -

Proslavljeni košarkaš Luka Dončić je nedavno je postao otac jedne devojčice!

Njegova dugogodišnja izabranica Anamarija Goltes 30. novembra na svet je donela preslatku devojčicu Gabrielu.

Vremena za slavlje nije bilo mnogo, pa je Dončić blistao u pobedi Dalasa nad Oklahomom 126:120, te je tom prilikom postigao 36 poena i 18 asistencija uz 15 skokova.

Zbog predivnog povoda, Dončić je na prošloj utakmici igrao u posebnoj opremi. Naime, on je na zadnjem delu svojih patika napisao ime novorođene ćerke!

Luka Dončić, Patike
foto: USA TODAY SPORTS / DDP USA / PROFIMEDIA

O Dončiću, jednoj od najvećih NBA zvezda se sve zna, a evo ko je Anamarija...

Atraktivna plavuša u mladosti se bavila kikboksom i plesom, a radila je i kao fitnes instruktorka i bavila se modelingom. Završila je ekonomiju u Ljubljani i nedugo posle toga postala je model i bila je na naslovnim stranama nekih od najpoznatijih svetskih časopisa. Zanimljivo, kada je imala 15 godina izabrana je za najlepšu tinejdžerku Slovenije.

Verovali ili ne, ljubav svog života Luka je prvi put sreo kada je imao samo 12 godina. Njihove porodice upoznale su se i družile u Hrvatskoj na letovanju, a vezu su započeli nekoliko godina kasnije.

Kurir sport

Bonus video:

01:14

Luka Dončić povređen!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track