KURIR SAZNAJE! Baharu se DRMA KLUPA - ključna utakmica je DERBI! Ako izgubi, DOVIĐENJA! Evo ko je PRVI KANDIDAT da ga zameni!
Foto: Starsport©

fkcz

KURIR SAZNAJE! Baharu se DRMA KLUPA - ključna utakmica je DERBI! Ako izgubi, DOVIĐENJA! Evo ko je PRVI KANDIDAT da ga zameni!

Fudbal -

Kako stvari stoje, izraelski stručnjak Barak Bahar neće se još dugo zadržati na klupi aktuelnog šampiona Superlige Srbije, Crvene zvezde.

Njegova sudbina u Ljutice Bogdana pretežno zavisi od predstojećeg Večitog derbija, pa ukoliko crveno-beli ne budu slavili u toj utakmici Bahar nema šta više da traži u Ljutice Bogdana.

Navijače Zvezde sada najviše zanima ko će naslediti Bahara, a kako Kurir saznaje, novi trener crveno-belih biće Željko Buvač.

Željko Buvač
foto: Profimedia

Već duže vreme traje nezadovoljstvo Baharovim radom, Delije su izgubile strpljenje, rezultati nisu zadovoljavajući, pa je kontakt sa aktuelnim sportskim direktorom moskovskog Dinama uveliko uspostavljen, dok su pregovori takođe obavljeni.

Vredi napomenuti da je Buvač čak 17 godina bio prvi asistent slavnom treneru Jirgenu Klopu, radili su zajedno u Majncu u periodu od 2001. do 2008. godine, potom su sarađivali u Dortmundu kao i u Liverpulu od 2015. do 2018.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir sport / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track