KO SUTRA DOĐE NA MARAKANU, VIDEĆE NAJVEĆEG SRPSKOG TALENTA: Zvezda više neće da čeka, dečko je spreman za veliku scenu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

KUP SRBIJE

KO SUTRA DOĐE NA MARAKANU, VIDEĆE NAJVEĆEG SRPSKOG TALENTA: Zvezda više neće da čeka, dečko je spreman za veliku scenu

Fudbal -

Talentovani Andrija Maksimović koji ima samo 16 godina debitovaće sutra za Crvenu zvezdu, saznaje Kurir.

Branilac duple krune i trofeja u Kupu Srbije sutra od 18.00 časova u najmasovnijem domaćem takmičenju na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje niški Radnički. Biće to prilika da trener Crvene zvezde Barak Bahar šansu pruži fudbalerima koji su imali manju minutažu u prethodnim utakmicama, ali i talentovanim igračima iz omladinskog pogona.

Andrija Maksimović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Jedan od onih na koje najozbiljnije računaju u Crvenoj zvezdi svakako je i Andrija Maksimović, rođen 5. juna 2007. godine u Novom Pazaru. Član je kadetske reprezentacije Srbije, a na Marakani s ponosom kažu da odavno nisu imali tako talentovanog fudbalera.

Andrija Maksimović igra na poziciji plejmejkera, klasične "desetke". Shodno tome i dobio je nadimak Mesi. Igra seniorski fudbal u Prvoj ligi Srbije, pošto je član Grafičara, ali i omladinske ekipe Crvene zvezde sa kojom je ove sezone igrao omladinsku Ligu šampiona.

Andrija Maksimović sutra će na meču protiv Radničkog iz Niša u Kupu Srbije, ući sa klupe. U Crvenoj zvezdi imaju velike planove sa mladim fudbalerom i njegovo ime naći će se na spisku putnika za zimske pripreme.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track