DULJAJ I JA JEDEMO ISTI HLEB, ALI ŽELIM DA GA POBEDIM: Trener Zvezdine filijale otvorio dušu pred duel sa Partizanom u Kupu
Foto: www.crvenazvezdafk.com

grafičar

DULJAJ I JA JEDEMO ISTI HLEB, ALI ŽELIM DA GA POBEDIM: Trener Zvezdine filijale otvorio dušu pred duel sa Partizanom u Kupu

Fudbal -

Fudbaleri Grafičara, razvojnog tima Crvene zvezde u četvrtak, 7. decembra, od 16.00 časova igraće u Humskoj protiv Partizana, meč osmine finala Kupa Srbije.

Marko Neđić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Trener Grafosa Marko Neđić žali što fudbaleri sa dvojnom registracijom za Crvenu zvezdu nemaju pravo da igraju protiv crno-belih.

- Želeli smo Partizan, najviše zbog toga da mladi igrači osete tako nešto. Radimo i pripremamo se kao za svaku utakmicu, znamo šta momci mogu da pruže i sigurno da nećemo odustati od onoga što je ključ naše priče. Očekujemo da će Partizan izaći u najjačem sastavu, pogotovo zato što smo mi razvojni klub Crvene zvezde. Rekao sam momcima da uživaju i da igraju fudbal, imaće dobar teren i stvarno mislim da će biti dobra predstava - rekao je za Meridian sport Marko Neđić.

Igor Duljaj
foto: Starsport

Šef struke Grafičara ceni Partizan, trenera i njegove igrače.

- Oni su favoriti, tu nema greške, mi nećemo doći skrštenih ruku, idemo da se nadigravamo pa šta bude. Duljaj i ja isti hleb jedemo. Imamo maksimalno poštovanje. Energičan je trener, uspeo je da podigne ekipu, pogotovo što u finišu pobeđuju u dosta slučajeva - istakao je Neđić.

Kurir sport/Meridian sport

00:35

Hibridni teren i novi mediko blok na Marakani: Crvena zvezda u novu sezonu ulazi spremna za sva iskušenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track