NE MOŽEŠ TI NA MLADOSTI IZ LUČANA DA SE LOŠE PROVEDEŠ! TO JE SPEKTAKL: Zvezda se setila Nebojše Glogovca pred obaranje rekorda
Foto: Pritnscreen/Instagram

svi na maru

NE MOŽEŠ TI NA MLADOSTI IZ LUČANA DA SE LOŠE PROVEDEŠ! TO JE SPEKTAKL: Zvezda se setila Nebojše Glogovca pred obaranje rekorda

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde danas od 16.00 časova igraju utakmicu protiv Mladosti iz Lučana, u okviru 18. kola Superlige.

Aleksandar Dragović, Vladimir Lučić, Marko Stamenić, Nikola Knežević, Crvena zvezda
foto: www.crvenazvezdafk.com

FK Crvena zvezda pozvala je svoje navijače u velikom broju da dođu na današnju utakmicu. Da najava bude originalna, setili su se barda srpskog glumišta i velikog zvezdaša Nebojše Glogovca, koji nas je pre vremena napustio 2018. godine.

U slučaju pobede ili remija protiv Mladosti iz Lučana, fudbaleri Crvene zvezde imaće priliku da sruše svetski rekord i nađu se ispred Reala iz Madrida sa 122 utakmice bez poraza na domaćem terenu u nacionalnom prvenstvu.

Nebojša Gologovac mnogo je voleo sport i Crvenu zvezdu, posebno fudbal i košarku. Poznat je njegov citat iz filma "Artiljero'' 2012. godine. Tu je glumio nekadašnjeg vođu navijača crveno-belih Zlaju, kada izgovara čuvene reči:

- Pa, nije! Neee! Ne možeš ti na Mladosti iz Lučana da se loše provedeš! To je spektakl!

Voleo je Nebojša Glogovac uloge o sportu u filmovima. Setite se ''Nebeske udice'' gde je glumio bivšeg košarkaša, ali i serije ''Košarkaši'' u kojoj je bio trener.

Nebojša Glogovac, Dušan Savić
foto: FK Crvena zvezda

Zatim je u ''Munjama'' odglumio sjajnu scenu sa Dušanom Duletom Savićem, dok je u kultnom filmu ''Kad porastem biću kengur'' imao ulogu taksiste Živca koji je bio lud za fudbalom i kladionicom.

Kurir sport

02:16

Jovan Mijatović posle poraza od Lajpciga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track