HAOS U GRČKOJ! Huligan RAKETOM pogodio policajca, on završio u bolnici u TEŠKOM STANJU! TSC čeka odluku: U Pireju BEZ PUBLIKE?
Foto: Menelaos Myrillas / AFP / Profimedia

žestoki sukobi

HAOS U GRČKOJ! Huligan RAKETOM pogodio policajca, on završio u bolnici u TEŠKOM STANJU! TSC čeka odluku: U Pireju BEZ PUBLIKE?

Fudbal -

Huligani su napravili novi haos u Grčkoj, a ovog puta je glavni akter bio 18-godišnji navijač Olimpijakosa koji je raketom u butinu pogodio policajca pred odbojkaški derbi koji je njegov tim trebalo da odigra protiv Panatinaikosa.

Nesrećnom 31-godišnjem policajcu se bore za život, a poslednji u nizu velikih incidenata huligana doveo je do hitne reakcije tamošnje Vlade koja je donela predlog da do kraja sezone svi mečevi u Grčkoj budu odigrani bez prisustva publike.

Sve ovo prati i TSC koji u četvrtak od 21 čas gostuje Olimpijakosu u Pireju u meču poslednje runde grupne faze Lige Evrope. UEFA je obavestila klub iz Bačke Topole da publike u Pireju možda neće biti, a konačna odluka biće poznata uskoro.

Podsetimo, TSC-u je potrebna pobeda kako bi nastavio put u Ligi konferencije jer ima dva boda manje od trećeplasiranog Olimpijakosa u grupi Lige Evrope.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track