MA KAKVA CRVENA ZVEZDA! Šok - navijači Sitija ne žele da dođu u Beograd, a razlog će IZNERVIRATI pristalice srpskog kluba!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

liga šampiona

MA KAKVA CRVENA ZVEZDA! Šok - navijači Sitija ne žele da dođu u Beograd, a razlog će IZNERVIRATI pristalice srpskog kluba!

Fudbal -

Navijače Mančester sitija ne zanima gostovanje njihovog tima u Beogradu.

Pristalice engleskog kluba odustale su od dolaska na utakmicu poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona između Crvene zvezde i Mančester sitija.

Agencija "Sportsworld" koja organizuje potovanja za navijače Sitija obustavila je prodaju paketa za gostovanje u Beogradu, jer nema dovoljno interesovanja.

Utakmica protiv Zvezde navijačima Sitija nije zanimljiva, pa nemaju nameru da troše vreme i novac na putovanje u Beograd. Jako mali broj pristalica engleskog kluba bio je zainteresovan za ovaj meč, pa organizovanog dolaska neće biti. Agencija će ih kontaktirati pojedinačno kako bi im pomogla da pronadžu aranžmane ukoliko žele da gledaju meč u Beogradu.

Mančester siti je već obezbedio prvo mesto u G grupi Lige šampiona, dok je Zvezda u Bernu izgubila sve moguće šanse da obezbedi proleće u Evropi, pa ovaj meč neće imati nikakav rezulatski značaj.

Crveno-beli će pokušati da pred svojim navijačima prikažu dobru partiju protiv aktuelnog šampiona Evrope i tako sačuvaju čast i poprave utisak nakon razočaravajućih rezultata u elitnom takmičenju.

Meč Crvena zvezda - Mančester siti na programu je u sredu od 18.45.

Kurir sport

00:46

Par iz Londona priželjkuje OVAJ rezultat na meču Siti - Zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track