"DA SAM NAVIJAČ PARTIZANA PANTERA BIH ZGAZIO KOLIMA" Izjava Kalinića UZBURKALA javnost: "Zbog njega nisu OSVOJILI Evroligu"
Foto: Starsport

bura

"DA SAM NAVIJAČ PARTIZANA PANTERA BIH ZGAZIO KOLIMA" Izjava Kalinića UZBURKALA javnost: "Zbog njega nisu OSVOJILI Evroligu"

Košarka -

Kevin Panter jedan je od najvećih ljubimaca navijača Partizana.

Kapiten crno-belih odigrao je neke fenomenalne utakmice za Partizan, ali će ostati upamćen i po haosu u kom je učestvovao u plej-of seriji Evrolige prošle sezone u kojoj je četa Željka Obradovića posle vođstva od 2:0 poražena od Reala sa 3:2.

Madriđani su kasnije postali šampioni Evrope, a navijači Partizana i dalje se pitaju "šta bi bilo, kad bi bilo". U podkastu Sport Kluba "Večiti u Evroligi" gost je bio glumac Milan Kalinić, poznat kao veliki navijač Crvene zvezde, koji se dotakao situacije sa meča koji je zapečatio sudbinu Partizanu prošle sezone. Njegova izjavao o Kevinu Panteru uzburkala je javnost.

- Ja da sam navijač Partizana, govorim za prošlu godinu, bez obzira što je on ljubimac publike i odličan igrač, ja bih verovatno Pantera zgazio kolima na pešačkom prelazu. Zato što Partizan prošle godine, samo zbog Pantera i onog glupog poteza ne nije otišao na fajnal-for, već nije osvojio Evroligu - rekao je Milan Kalinić za Sport Klub, pa dodao:

- Ja gledam utakmicu i vidim da Partizan dobija i kažem, da li je moguće, osvojiće Evroligu. Ja kao navijač Zvezde kažem šta može da se desi, koje čudo i desi se Panter.

Govorio je Milan Kalinić i o mnogim drugim zanimljivim temama, a poslao je i poruku čelnicima Crvene zvezde i to kao razočarani navijač.

Kurir sport / Ž.S. / Sport Klub

BONUS VIDEO:

00:02

Kevin Panter brzo izašao iz arene sa treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track