KAMERA SVE SNIMILA Roma dobila dva crvena, Murinjo UZEO PAPIR U RUKE, pa po dečaku koji skuplja lopte poslao VAŽNU PORUKU golmanu!
Foto: Printscreen

zanimljiva scena

KAMERA SVE SNIMILA Roma dobila dva crvena, Murinjo UZEO PAPIR U RUKE, pa po dečaku koji skuplja lopte poslao VAŽNU PORUKU golmanu!

Fudbal -

Ne zovu ga slučajno - GOSPODIN POSEBNI...

Izuzetno zanimljiva scena viđena je u završnici meča između Rome i Fiorentine.

Roma i Fiorentina odigrali su nerešeno 1:1 na Olimpiku u 15. kolu italijanske Serije A, a klub koji sa klupe predvodi portugalski stručnjak Žoze Murinjo meč je završio sa devetoricom na terenu.

Domaćin je sjajno otvorio meč, poveli su golom Lukakua u petom minutu. Međutim, u 64. minutu Zelevski je dobio drugi žuti karton, pa je Murinjov tim ostao sa igračem manje. Gosti su to brzo iskoristili, Martinez je samo dva minuta kasnije postigao gol za izjednačenje.

U 87. minutu usledio je novi šok za Romu. Lukaku je zbog grubog starta dobio crveni karton, pa je Fiorentina u finišu meča imala ogromnu prednost.

Tada je Murinjo odlučio da reaguje. Odlučio je da da posebne instrukcije svojim igračima, otkinuo je komad papira i na njemu napisao poruku. Papirić je dao dečaku koji skuplja lopte i rekao mu da je odnese golmanu Patrisiju, što je ovaj odmah učinio.

Murinjo ništa nije želeo da prepusti slučaju, pa je napisao kako da se igrači postave u odbrani u slučaju kornera, pošto su ostali bez Lukakua koji je odličan u skok igri.

Ipak, nismo saznali da li bi njegova taktika bila uspešna, pošto Fiorentina do kraja susreta nije uspela da izbori udarac iz ugla.

Kurir sport/J.M.

00:30

Gol Zahida protiv Spartaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track