BRITANCI KAO NIKADA OPLELI PO MATIĆU! Srbin u centru SKANDALA zbog izjave o Pogbi: Verovao je da mu je Nemanja prijatelj...
Foto: James Marsh/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

NOVA DRAMA!

BRITANCI KAO NIKADA OPLELI PO MATIĆU! Srbin u centru SKANDALA zbog izjave o Pogbi: Verovao je da mu je Nemanja prijatelj...

Fudbal -

Intervju bivšeg reprezentativca Srbije, Nemanje Matića, i dalje je tema šire javnosti u Engleskoj.

Intervju koji traje nešto više od 45 minuta objavljen je krajem novembra na Jutjub kanalu "YU Planet". Fudbaler Rena je u njemu govorio o raznim temama, a neke izjave dobile su puno pažnje.

Zbog reči o Crvenoj zvezdi, Partizanu i njihovim omladinskim školama Matić je dobio odgovor od crveno-belih, ali i od crno-belih.

Zasmetalo je legendi Mančester junajteda, Geriju Nevilu, to što je Srbin otkrio da su pojedini fudbaleri tog kluba stalno kasnili na treninge, pa se i on oglasio...

A, među tim igračima koji su kasnili, Matić je istakao Pola Pogbu (30).

Pol Pogba, Nemanja Matić
foto: EPA/Aleksandra Szmigiel / POOL

Francuza su reči nekadašnjeg saigrača povredile, prema pisanju medija u Engleskoj, najviše zbog toga što su došle u nezgodnom trenutku.

Šampion sveta sa Francuskom iz 2018. godine trenutno se nalazi u lošoj situaciji. Pogba bi uskoro mogao i da završi karijeru pošto je dva puta bio pozitivan na doping testu.

Veznjaku preti četvorogodišnja suspenzija.

- Nemanja Matić je prošle nedelje omalovažavao Pogbu i Džejdona Sanča zbog toga što su kasnili na treninge. To je onaj Matić koji je sa klubom osvojio baš ništa, ali možda još rečitije, Matić za koga je Pogba verovao da mu je prijatelj. Komentari koji dolaze u delikatno vreme su ga povredili. Izvori iz "Karingtona" kažu da je Pogba dva puta zakasnio na trening. Probleme brige o deci su imali svi, on je kažnjen i platio je kaznu bez pritužbi. Tvrdnja da je uvek kasnio ga je "ubola" - navodi "Dejli mejl".

Kurir sport/Dejli mejl

Bonus video:

00:15

Milan Vasić i Nemanja Matić igraju kolo u Velikoj Hoči na Kosovu i Metohiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track