TRESE SE CELA "ČIZMA"! IBRAHIMOVIĆ POTVRDIO, VRAĆA SE U MILAN! Hitno se oglasio, njegove reči će navijače baciti U TRANS!
Foto: EPA/MATTEO BAZZI

BUM

TRESE SE CELA "ČIZMA"! IBRAHIMOVIĆ POTVRDIO, VRAĆA SE U MILAN! Hitno se oglasio, njegove reči će navijače baciti U TRANS!

Fudbal -

Zlatan Ibrahimović jednostavno ne može bez fudbala! Pre šest meseci je okačio kopačke o klin, a sada će bonovo biti deo najvažnije sporedne stvari na svetu.

Ne kao fudbaler, niti kao trener Milana, već kao savetnik vlasnika Gerija Kardinalea.

Italijanski mediji pisali su danas da bi švedski as mogao da postane novi trener Milana, ali to se neće dogoditi! Ideja je da Zlatan bude blizak saradnik Kardinalea i njegove investicione kompanije RedBird, koji ima u planu da proširi svoje investicije u oblasti sporta, ali sa glavnim fokusom na Milan.

"Moja ljubav prema Milanu nikad neće nestati. Povratak je bio moj san. Pomoćiću Milanu i RedBirdu u različitim oblastima", rekao je Ibrahimović.

Inače, RedBird sarađuje sa nebrojano mnogo vanserijskih sportista, poznatih timova i poslovnih figura, i širom sveta je poznat kao vrlo uticajan brend.

"Ono što Zlatana čini šampionom nije samo fizički talenat, već i visok intelekt i preduzetnički duh. U RedBirdu smo razvili partnerstvo sa izabranom grupom vrhunskih sportista i umetnika koji su sposobni da napreduju u našem ekosistemu", kazao je Kardinale.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Zlatan Ibrahimović slavi titulu uz hit Nade Topčagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track