BARAK BAHAR PRED MEČ SA MANČESTER SITIJEM: Sad je vreme da igramo dobro i uzmemo bodove! NA MARAKANI ĆE BITI I VAŽAN GOST!
Foto: Kurir

LIGA ŠAMPIONA

BARAK BAHAR PRED MEČ SA MANČESTER SITIJEM: Sad je vreme da igramo dobro i uzmemo bodove! NA MARAKANI ĆE BITI I VAŽAN GOST!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju protiv Mančester sitija poslednji meč grupne faze Lige šampiona.

Ovaj duel nema rezultatski značaj za tim iz Ljutice Bogdana pošto su sve izgubljene sve nade da mogu da prezime u Evropi, ali uprkos tome vlada veliko interesovanje za ovaj duel.

Strateg Crvene zvezde Barak Bahar izneo je očekivanja pred ovu utakmicu.

"Sad je vreme da igramo dobro i uzmemo bodove", poručio je trener Zvezde na početku konferencije.

Na pitanje Kurira kako bi ocenio sebe i Zvezdu u Ligi šampiona ove sezone Barak Bahar je rekao:

"Imali smo velika očekivanja. Igrali smo dosta dobro, ali rezultati su izostali. Želim da završimo grupnu fazu u dobrom stanju i to ćemo pokušati da uradimo sutra", rekao je Bahar.

"Znamo da Siti neće doći sa najjačim timo, ali i dalje imaju najbolje igrače na svetu. Na nama je da pokušamo da ih dobijemo", rekao je Bahar.

Koliko znači podrška navijača i šta očekujete od Delija?

"Oni stalno dolaze i navijaju najbolje što je moguće. Na svim gostovanjima smo se osećali kao kod kuće. Sutra će biti pun stadion i nadam se da će nam to pomoći da ostvarimo dobar rezultat", kaže Bahar.

Delije
foto: Starsport©

O odlasku na vino sa Gvardiolom?

"Sad se koncentrišemo na utakmicu, a posle meča ćemo da vidimo šta će da se dogodi", poručio je trener Zvezde.

VAŽAN GOST NA MARAKANI

Trener crveno-belih otkrio je medijima da će na stadionu "Rajko Mitić" biti i dečak iz Izraela.

"Sutra ću imati vrlo važnog gosta Ejtana Alomija, koji je bio kidnapovan 52 dana od strane Hamasa. On je oslobođen i biće ovde sa majkom i sestrom, ali ne i sa ocem, jer mu je otac i dalje zarobljen. Ejtan je veliki navijač Mančester sitija i dogovorili smo se da sutra nećemo gledati rezultat. Naravno, očekujemo veliki spektakl", rekao je Bahar.

Defanzivac Zvezde Uroš Spajić žali što meč protiv Sitija neće imati rezultatski značaj, ali dodaje da "očekuje spektakl".

"Oni su jedna od najboljih ekipa u Evropi i svetu. Satisfakcija će biti za svakog igrača, iako nema rezutatskog značaja. Želimo da pružimo sve od sebe i da vidimo gde smo", rekao je Spajić.

Zvezda je pre ovog kola ostala bez šansi da se plasira u dalji tok takmičenja ili da izbori treće mesto i mesto u Ligi Evropa, pošto kolo pre kraja zauzima poslednje mesto sa jednim bodom, tri manje od Jang Bojsa koji ima i bolji medšusobni skor.

Mančester siti se plasirao u osminu finala Lige šampiona, pošto ima svih pet pobeda i maksimalnih 15 bodova, dok je Lajpcig drugi s devet.

Meč Crvene zvezde i Mančester sitija igraće se u sredu od 18.45 časova na stadionu "Rajko Mitić".

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track