PREDSEDNIK BARSE PONIZIO ĆAVIJA! Uradio nešto što se NE PAMTI u katalonskom gigantu! Javnost u šoku, legenda podlegla PRITISKU!
Foto: EPA/Adam Vaughan

PRESEDAN

PREDSEDNIK BARSE PONIZIO ĆAVIJA! Uradio nešto što se NE PAMTI u katalonskom gigantu! Javnost u šoku, legenda podlegla PRITISKU!

Fudbal -

Na zahtev predsednika kluba Đoana Laporte, trener Barselone u poslednji čas promenio je sastav tima za utakmicu poslednjeg kola Lige šampiona protiv belgijskog Antverpena, prenose katalonski mediji.

Španski mediji ističu da je ovo svojevrstan presedan u Baresloni, jer se ne pamti da se ikada desilo da se predsednik kluba direktno meša u posao trenera i odlučuje koji igrači će igrati.

Naime, Ćavi je odlučio da odmori Roberta Levandovskog, Ronalda Arauha i Ikaja Gundogana. Planirao je da ovi igrači ne putuju sa timom u Belgiju, međutim, nekoliko sati kasnije bio je prinuđen da promeni odluku. Laporta je navodno izvršio pritisak, poručio Ćaviju da ekipa mora biti u najjačem sastavu i Ćavi je poklekao.

Podsetimo, Barselona je već obezbedila prvo mesto u Grupi H i meč protiv Antverpena (21.00) nema rezultatski značaj za španski tim.

Kurir sport/J.M.

00:33

ŽENSKI FUDBAL GLEDANIJI OD MUŠKOG! Barselona i Real oborili svetksi rekord: 91.553 gledalaca na Nou Kampu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track