ZVEZDA ISPUSTILA SITI, ŠLJIVIĆ I MAKSIMOVIĆ OPRAVDALI UTAKMICE ZA PRVI TIM: Nenad Milijaš žali za pobedom nad Mančesterom
Foto: www.crvenazvezdafk.com

omladinska liga šampiona

ZVEZDA ISPUSTILA SITI, ŠLJIVIĆ I MAKSIMOVIĆ OPRAVDALI UTAKMICE ZA PRVI TIM: Nenad Milijaš žali za pobedom nad Mančesterom

Fudbal -

Najbolja partija omladinske selekcije Crvene zvezde ove sezone viđena je danas, kada su momci remizirali sa Mančester sitijem rezultatom 2:2.

Nenad Milijaš
foto: www.crvenazvezdafk.com

Crveno-beli omladinci bili su bolji rival tokom većeg dela meča, imali sijaset izglednih prilika da reše pitanje pobednika, ali nisu uspeli.

Pun pozitivnih utisaka bio je šef stručnog štaba Nenad Milijaš.

- Lepa utakmica za ovu decu i zaista mi je žao što nisu pobedili, jer su zaista dali sve od sebe. Imali smo dosta prilika... Mančester siti je najkvalitetnija ekipa u grupi, pokazali su to na svim utakmicama, ali svaka čast mojim igračima koji su dali sve od sebe i idu na zasluženi odmor - počeo je Milijaš.

Jovan Šljivić
foto: www.crvenazvezdafk.com

Meč su golovima obeležili momci koji su se nedavno našli i u prvom timu Zvezde - Jovan Šljivić i Andrija Maksimović.

- Drago mi je što su Šljivić i Maksimović postigli golove. Prelepi pogoci i sigurno će se dugo pričati o njima. Šteta stvarno što nismo pobedili, ali moramo da naučimo iz toga. Ovo je svakako nešto najbolje što omladinski fudbal donosi. Dosta igrača ima kvalitet da ima na tom nivou, i to mi je treba.

Andrija Maksimović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Zvezda polusezonu u Omladinskoj ligi Srbije završava na drugom mestu...

- Ne opterećujem se mestom na tabeli, nego time kako dečaci igraju i napreduju. Cilj je da formiramo što više igrača za prvi tim Crvene zvezde. Ima još mnogo utakmica pred nama, a što se tiče igre, na pravi način smo završili polusezonu i postajemo sve bolji tim - podvukao je Milijaš.

Omladinci Crvene zvezde igrali su u sastavu: Draškić - Vukičević, Milosavljević, Vidojević, Stojsavljević - Lečić (od 78. Petrović), Cvetković (od 90. Radujko), Bubanj (od 56. Gojkov), Maksimović (od 56. Vukojević), Šljivić (od 90. Miranović) - Markočević.

Kurir sport

02:16

Jovan Mijatović posle poraza od Lajpciga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track