ZVEZDA SE PORAZOM OPROSTILA OD LIGE ŠAMPIONA - BAHAR: Ponosan sam na momke! Pokušali smo da uradimo sve, ali nismo uspeli...
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

LIGA ŠAMPIONA

ZVEZDA SE PORAZOM OPROSTILA OD LIGE ŠAMPIONA - BAHAR: Ponosan sam na momke! Pokušali smo da uradimo sve, ali nismo uspeli...

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Mančester sitija sa 2:3 (0:1) u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona.

Barak Bahar
foto: Starsport

"Pokušali smo da stavramo šanse, veoma sam ponosan na momke i na tim. Probali smo da uradimo sve, ali nismo uspeli. Videli ste da se svi bore, da su dali sve od sebe", rekao je Barak Bahar posle meča za "Arenu sport".

"Kao što sam rekao, razočarani smo rezultatima, ali dobro smo se borili... U Bernu je možda bila i naša najbolja utakmica, pa smo izgubili. Mislim da imamo dobar tim i da sada moramo da gledamo na Super ligu. Na prvom smo mestu, moramo da se okrenemo tome. Danas su igrači dali sve što su imali, utakmica je bila u jakom tempu. Sada nam sledi odmor i da se spremimo za Spartak", kazao je trener Zvezde na konferenciji za medije.

Na pitanje novinara da oceni učinak mladih igarča Zvezde, Bahar je rekao da su pokazali "hrabrost i karakter".

"Uz malo sreće mogli su da postignu i gol. (Jovan) Mijatović je pogodio dve stative. Pokazuju da vrede da igraju u ovom klubu. Ponosan sam njihov karkter", rekao je Bahar.

Upitan zašto mladi igrači nisu od početka meč bili u sastavu i da li žali zbog toga, Bahar je rekao da je "utakmica od prvog minuta drugačija".

"Pritisak pada vremenom i kada se utakmcia više otvori oni mogu da pokažu svoje sposobnosti. To smo ove sezone više puta radili", rekao je Bahar.

(Kurir sport)

01:20

Šapić na čaši vina sa Gvardiolom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track