HAOS U TURSKOJ! Jedni TUKU SUDIJU, a drugi TERAJU igrača iz kluba zbog GNUSNE LAŽI! Rekao da mu je žena BOLESNA, pa sve PREVARIO!
Foto: Harun Ozalp / AFP / Profimedia

skandal

HAOS U TURSKOJ! Jedni TUKU SUDIJU, a drugi TERAJU igrača iz kluba zbog GNUSNE LAŽI! Rekao da mu je žena BOLESNA, pa sve PREVARIO!

Fudbal -

Veoma je turbulentno u Turskoj ovih dana.

Taman što se malo stišala situacija oko prebijanja sudije Halila Umuta Melerana meču Ankarugučua i Rizea, u javnost je isplivao novi skandal. Bešiktaš je rešio da se zahvali petorici fudbalera zbog navodnog nezalaganja i loše igre.

- Petorica fudbalera su izbačena iz ekipe. Odlučeno je da Erik Bali, Vinsent Abubakar, Džen Onana, Valentin Rosijer i Rašid Gezal budu udaljeni od ekipe zbog loših nastupa i nekompatibilnosti s ostatkom tima. S novim osloncima unutar tima nastavljamo dalje - poruka je koordinatora tima Sameta Ajbabe.

Ipak, turski mediji su otkrili da je, bar kada je Vinsent Abubakar u pitanju, umesto loših igara glavni razlog suspenzije gnusna laž! Kamerunac je navodno čelnicima kluba rekao da mora u Kamerun jer mu je žena bolesna, ali je otišao u Pariz na transplataciju kose i provodio se dva dana posle toga.

U Bešiktašu su saznali za ovu laž i bili su ljuti i razočarani, te su Abubakara odstranili iz tima, ali su pokušali da čitavu stvar zataškaju. Ipak, u tome nisu uspeli, te turski mediji bruje o ovom velikom skandalu.

Vinsent Abubakar je ove sezone postigao ukupno četiri gola za Bešiktaš.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track